Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΕΡΕΩΜΑ




ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΕΡΕΩΜΑ
Όλα τα χρώματα μαζί
-- ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ --

Πόσο ερωτευμένο αυτό το ζευγάρι! Τόσο πολύ που μετά από τόσα χρόνια ακόμα τσακώνονται. Ναι, μεγάλη ένδειξη πάθους αυτή. Ο Πας ok και η Δημοκρατία που μένει πάντα νέα. Που μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε.

Που, αν τις φλέβες τους θα κόψει ΣΥΡΡΙΖΑ ένα άλλο κόμμα, θα γίνουν σωστοί Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Και (!) κάποιος άλλος, με ωραίο όνομα, υπάρχει για να σου θυμίσει ότι είναι για σένα, το ΛΑΟ και τι θα έκανες αν ήσουν εκεί?

Κι άλλοι πολλοί, με ιδέες. Δεν είμαι σίγουρη ότι όλοι ψεύδονται. Και, ένα ΚΕ, ένα Κόμμα της Ελλάδας, που πάει να κάνει εφαρμογή μιας καταπληκτικής θεωρίας. Μιας θεωρίας που κάποιος Κάρολος οραματίστηκε. Μα (!) ένας φίλος του επέμενε να εφαρμοστεί.

Μα όλοι αυτοί εκεί πάνω! Που είναι οι πρώτοι που θα κατηγορήσουμε. Κι εγώ κι εσύ, που όταν κλείνουμε τα μάτια βρισκόμαστε σε παραλίες, αλλά και μέσα στις φωτιές. Εσύ, ΕΣΥ! φταις για καμμιά φωτιά??? Σίγουρα? Κι εγώ κι εσύ. Που το πραγματικό μας βάσανο για να το βρούμε και να το αφανίσουμε θα χρειαστεί να αλλάξουμε. ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ. Και τότε, ίσως κι αυτοί.

Μονοδιάστατη ακόμα η πολιτική σκηνή. Μια γραμμή.

4 σχόλια:

chris sirimikos είπε...

Οταν βλεπεις ολα τα χρωματα στον ουρανό ειναι καταπλικτηκά. Ομως τα χρωματα που αντικριζουμε καθε 4χρονια κανονικα (γιατι εχουμε καταντισει καθε 2 ) ολα εχουν το δικο τους χρωμα αλλα εχουν ενα κινό σημειο... το κονταρι που στο τελος ολοι ξερουν οταν βγουν να το τοποθετουν σωστα σε ολους μας.
Indiana θα σε διαβαζω παντα.

Unknown είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο!!!

Indiana είπε...

Chris, όσο για το κοινό τους σημείο, μπορεί αυτό να θέλουν, αλλά, ξέρεις, σε μια τοποθέτηση, ο τεχνίτης που έρχεται με τα εντοιχισμένα έπιπλα συμβάλλει όσο και το σπίτι που το δέχεται.

Indiana είπε...

Παιδί της πλατείας, ευχαριστώ. Πολύ.